Nieuws

Andere schooltijden 2019-2020

De enveloppen voor de ouderraadpleging betreffende “ Andere schooltijden” konden tot en met donderdag 7 maart ingeleverd worden.
We hebben een respons gehad van 100%, alle enveloppen zijn weer ingeleverd, hier zijn wij erg blij mee.
De uitslag van de ouderraadpleging is dat er 85% van de stemmen voor invoering van de andere schooltijden zijn, 15% van de ouders ziet de schooltijden liever niet veranderen.
Uit deze uitslag concluderen wij (de werkgroep "andere schooltijden') dat een overgroot deel van de ouders voorstander is voor het invoeren van nieuwe schooltijden.
Om deze reden...

Meer over 'Andere schooltijden 2019-2020'
  • 21 maart 2019

Nieuws vanuit de schoolplein commissie

Nieuws vanuit de schoolpleincommissie

Op het schoolplein zit de vaart erin de laatste tijd. Het talud is inmiddels gerealiseerd en de kinderen maken er flink gebruik van.

Het bootje voor de onderbouw zal dinsdag 16 april geplaatst worden, waarmee we de hoek bij de peuterspeelzaal kunnen afronden.

Voor het podium willen we nog graag een soort tribune maken met zitpaaltjes en dan hebben we de meeste onderdelen voor het plein kunnen realiseren.

Ook qua financiën zijn we bezig met de afronding. Een aantal fondsen hebben vooraf uitgekeerd en van de andere fondsen worden de toegezegde gelden nu...

Meer over 'Nieuws vanuit de schoolplein commissie'
  • 21 maart 2019

Klasbord

Logo Klasbord

Klasbord

Op onze school werken wij met Klasbord. Klasbord maakt onze digitale communicatie met thuis èn leerlingen, leuk, makkelijk & veilig! Het delen van een leuke foto, een tekstbericht, een oproep of een poll; wat de boodschap ook is, wij delen dat via Klasbord. → Download de app of kijk...

Meer over 'Klasbord'
  • 01 januari 2019